Evolution

PRODHUAR NË ITALI

Evolution

Lartësi 40 cm. Antibakterial dhe Antialergjik . Përbërje mëndafshi, silk. Termorregullues. Ortopedik. Prodhuar 100% në Itali ????????

Garanci 12 vjeçare. Një komfort i mrekullueshëm, Përdorim dy anësh. Komfort i mrekullueshem dhe kualitet i larte.Super Luks model i Morbbiflex.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.