Izar

Izar

Detajet bëjnë ndryshimin, modeli Izar ofron elegancen dhe komfortin njëkohsisht. Këllëfi që mund te hiqet dhe ndryshohet e bëjnë atë fleksibël dhe përdorimi është termorregullues. Lartësia 25cm. Izar Eleganca Italiane Garancia 10 Vite
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.