Meissa

Meissa

Një dyshek inovativ si nga teknika ashtu dhe nga komforti. Struktura e ndërtuar dhe veshja e cila mund të ndryshohet dhuron ndjenjen e mirëqenies. Lartesia 26 cm dhe termorregulluese përdorim nga njera ane. Përbërje memory Xhel viscoelastik i cili ofron freski gjatë gjumit. Garancia 10 Vite
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.