Meraviglioso

PRODHUAR NË ITALI

Meraviglioso

Lartësi 40 cm. Antibakterial dhe Antialergjik. Përbërje fibra kashmiri, silk
Këllfi është fleksibël,mund të lahet. Prodhuar 100% në Itali????????

Garanci 15 vjeçare. Nje model luks. Fibrat a kashmirit dhe silk-ut ofrojnë nje butësi të mrekullueshme. Një ndër modelet me te rehatshëm i Dormisano.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.