Olimpo

PRODHUAR NË ITALI

Olimpo

Lartësia 30cm. Antibakterial Antialergjik. Përbërje natyrale, fibra pambuku. Këllefi është fleksibël, mund të lahet. Prodhuar 100% në Itali????????

Garanci 7 vjeçare, ofron komfort, relax si dhe ka përshtatshmëri të lartë me formën e trupit.Model i Dormisano.Italy

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.