Paola

PRODHUAR NË ITALI

Paola

Lartësi 35 cm. Antibakterial dhe Antialergjik. Përbërje me fibra xhel freskuese. Kllefi është fleksibël, mund të lahet. Prodhuar 100% në Itali????????

Garanci 7 vjeçare, ofron komfort dhe freski gjatë gjumit, falë përbërjes së veshjes me fibrat e xhelit freskues. Mjaft i rehatshëm. Model i Dormisano

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.