Passion

Passion

Ajrosje 3D, Ortopedik, Antibakterial, Antialergjik. Këllëfi i përbëre nga fibra hipoalergjike ju ofron ndjesinë e mirëqenies superiore. Veshja mund të ndryshohet dhe Lartesia është 25cm. Garancia 10 Vite. Detajet bëjnë ndryshimin.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.