Polaris

Polaris

Një komfort i pakrahasueshem, Ajrosje 3D. Ortopedik, Antibakterial Antialergjik. Veshja mund të ndryshhet dhe Lartësia është 23cm. Garancia 10 Vite. Memory xhel, termorregullues. Detajet bejnë ndryshimin, modeli Polaris ofron elegancën dhe komfortin njëkohësisht.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.