Ricardo

PRODHUAR NË ITALI

Ricardo

Lartësi 20 cm, Antibakterial dhe Antialergjik. Këllëfi është fleksibël mund të lahet. Ortopedik. Prodhuar 100% në Italy????????

Garanci 3 vjeçare. Përbërje micro-molla, diameter 62 mm.Ortopedik dhe ofron version standart.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.