Venere

PRODHUAR NË ITALI

Venere

Lartësi 37 cm. Antibakterial dhe Antialergjik. Përbërje me fibra relaksuese. Këllefi është fleksibël mund të lahet. Prodhuar 100% në Itali????????

Garanci 10 vjeçare, përshtatshmëri të lartë me formën e trupit. Ofron 3 butësi (mesatar, i forte dhe i bute). Model i Dormisano

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Shopping cart

0

No products in the cart.